ΤΙ ΕΙΝΑΙ TO 60min;

To 60min είναι το μοναδικό διαδραστικό escape room της πόλης , το οποίο φημίζεται πλέον για τα πιο χαρακτηριστικά ρεαλιστικά του θεματικά δωμάτια, αφού περιέχουν αρκετά adventure στοιχεία με αποτέλεσμα τα δωμάτια να γίνονται από στατικά, διαδραστικά. Μια ομάδα 2 – 6 ατόμων κλειδώνεται μέσα σε ένα από τα θεματικά δωμάτια και καλείται μέσα σε 60 λεπτά να λύσει το μυστήριο του δωματίου, ώστε να οδηγηθεί στο κλειδί της εξόδου, το οποίο είναι πολύ καλά ασφαλισμένο κάπου μέσα στο δωμάτιο.

Το μόνο που χρειάζονται οι παίχτες είναι : Αντίληψη, παρατηρητικότητα και πνεύμα συνεργασίας. Ό,τι χρειάζεται η ομάδα, για να λύσει το μυστήριο του δωματίου, βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο.

Escape Room Hints

Βοήθειες υπάρχουν, τα λεγόμενα “hints”. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει εσωτερικό τηλέφωνο μέσω του οποίου η ομάδα καθοδηγείται με φράσεις “κλειδιά” χωρίς ωστόσο να δίνεται κάποια συγκεκριμένη λύση που θα χαλάσει τη μαγεία του παιχνιδιού. 

Τα Δωμάτια Απόδρασης

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν ατμοσφαιρικό φωτισμό ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα με την εκάστοτε ιστορία. Αν η σκέψη του να βρεθείτε κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο σας τρομάζει, επιτρέψτε μας να σας καθησυχάσουμε... σε καμιά περίπτωση δεν θα αισθανθείτε δυσφορία. Οι χώροι μας είναι πολύ “ζεστοί” και ατμοσφαιρικοί, χωρίς την υπάρξη στοιχείων που να προκαλούν φόβο ή τρόμο.

Κάθε 6 – 8 μήνες τα δωμάτια ανανεώνονται με νέες θεματολογίες και γρίφους. Αν λοιπόν επισκεφθήκατε όλα μας τα δωμάτια και είτε καταφέρατε είτε όχι να αποδράσετε σε 60 λεπτά τότε... θα περιμένετε λίγο ακόμα μέχρις ότου δημιουργήσουμε νέους γρίφους και και νέα adventure στοιχεία για να επιλύσετε!


 

NEWSLETTER


Εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα, τις προσφορές και τις εκπλήξεις που σας  ετοιμάζουμε...